A Labrdor Kft. hosszú évek óta igyekszik hazánkban is elérhetővé tenni azokat a segédeszközöket, melyek a vakok és gyengénlátók számára nyújtanak komoly segítséget és támogatást a mindennapi életükben komoly kihívást jelentő fogyatékosságuk kezelésében, illetve leküzdésében.

 

Tesszük mindezt azáltal, hogy egyrészt a lehető legszélesebb termék és szolgáltatás skálát kínáljuk számukra, másrészt, hogy szakszerű és minden szempontot figyelembe vevő tanácsadással és ügyfélszolgálattal tesszük lehetővé számukra, hogy mind anyagi, mind egészségügyi szempontból a legoptimálisabb segédeszközhöz jussanak hozzá.

 

Kiemelt célunk, hogy vevőink, illetve partnereink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal és szállított termékekkel.

 

Biztosítjuk, hogy termékeink és szolgáltatásaink megfelelnek minden vonatkozó követelménynek, ideértve nemcsak a magyar és nemzetközi jogszabályokat és szabványokat, hanem vevőink és partnereink által megfogalmazott elvárásokat is.

 

Alapvető törekvésünk a vevői elégedettség magas szinten történő biztosítása és folyamatos fenntartása.

 

Minőség irányítási rendszerünk bevezetése további fejlődésünk kulcseleme, melynek működésével erősíteni kívánjuk partnereink megelégedettségét, valamint munkatársaink elkötelezettségét a minőség iránt.

 

Meggyőződésünk, hogy piaci szerepünket csak az irányítási rendszer hatékonyságának állandó emelésével javíthatjuk, ezért annak folyamatos fejlesztése iránt elkötelezettek vagyunk.