Prodigi Desktop asztali videó nagyító és felolvasó készülék

Az egyedülálló és megfizethető asztali nagyító, amely kényelmessé és hatékonnyá teszi a látást és az olvasást. Touch and Tap ™ kezelőszervekkel: nincs X-Y asztal vagy nagyméretű gombok a forgatáshoz. Diamond-Edge Text ™ technológia, amellyel akkorára nagyíthat, amennyire szüksége van, a képminőség romlása nélkül.
Váltás a dokumentumok olvasásáról a hallgatásra egyszerű ujjcsavarral.
Tárolja könnyedén a fényképeket és dokumentumokat. A felolvasási funkció az alábbi nyelveken érhető el: angol, arab, cseh, dán, holland, finn, francia, német, olasz, japán, koreai, kínai, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd.

Leírás

Jellemzők / specifikáció
Diamond Edge Text

A Prodigi másodpercek alatt körvonalazza a szavak betűit, lehetővé téve a nagyon éles vonalak fenntartását, amelyek könnyebben láthatóak. Ezt Diamond Edge Text-nek nevezzük. Ez lehetővé teszi a szavak bármilyen méretű nagyítását, a betűk tisztaságának romlása nélkül, más videó nagyítókkal ellentétben. Nincs több egyenetlen vagy homályos körvonal. Nincs több betű, amely elveszíti formáját, minél nagyobb lesz. A Prodigi mindezt lehetővé teszi és ha elfárad a szeme az olvasásban, a felolvasási funkciónak köszönhetően hangosan felolvassa a szöveget az Ön számára.

Teljes oldal rögzítése
Ha korábban már használt CCTV-kat, akkor láthatja, hogy a Prodigi nem rendelkezik X / Y tálcával, amelyeken előre-hátra, az egyik oldalra mozoghat. Ennek oka az, hogy a Prodigi másodpercek alatt rögzíti a teljes oldalakat és ha mozogni szeretne a dokumentumban, ujjaival teheti meg és nagyíthat bele az oldalba. Ezután nyomja meg egyetlen gombot a szöveg megjelenítéséhez az optimális kényelem érdekében. Mivel a Prodigi az egész oldalt rögzíti, ha elfárad a szeme az olvasásban és inkább hallgatni szeretné, a Prodigi a szöveget hangosan fel tudja olvasni, nem csak azt a kis részt, amelyet a kamera alatt nagyított, mint néhány más videó nagyítók esetében.

Olvasási módok
A Prodigi alkalmazkodik Önhöz. A legjobb, hogy egyszerű érintéssel megállíthatja, elindíthatja, nagyíthatja és beállíthatja a görgető szöveg sebességét az Ön egyedi igényeihez igazítva. A felolvasási funkció az alábbi nyelveken érhető el: angol, arab, cseh, dán, holland, finn, francia, német, olasz, japán, koreai, kínai, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd.

Műszaki adatok
Prodigi Desktop (20 ”képernyő) Mérete: 458 mm x 480 mm x 535 mm (18” x 18,9 ”x 21”)

Bemeneti feszültség: 100–240 V AC
Frekvencia: 50-60 Hz
Bemeneti áram: 2,5 A
Fogyasztás: 300W

Optikai specifikációk:
Nagyítási tartomány – Diamond Edge Text: 1 – 80 X
Nagyítási tartomány – Optikai nagyítás: 1 – 20 X
Kamera felbontása: 8 megapixeles

Vezeték nélküli 802.11 B / G
Bluetooth: Igen
GPS: Nem
Gerométer: Nem
Gyorsulásmérő: Nem
Rögzített képkorlát: 100 rögzítés
Audiocsatlakozó típusa: 3,5 mm
Hangszórók: Igen (2)
Mikrofon: Nem
Képernyő típusa: LED
Képernyőfelbontás (pixel): 1600 x 900 (20 ”) / 1920 x 1080 (24”)
Bemeneti / kimeneti portok 2 x USB Host / 1 x USB eszköz / Audio kimenet